Böcker

Trevligare människa

En bok om glädje, framgång och personligt varumärke.

Gunnars första bok om ledarskap, tar avstamp i karriärs och livsråd. Den berör också ledarkskap utifrån ett personligt perspektiv. Boken är skriven som en guide över 30 dagars arbete med dig själv. Ett stöd i hur du ska kunna få ett bättre liv.

Den baseras på flera olika läror och samlar lärdomar från ett brett spektrum.

Vänd pyramiderna

Handbok för morgondagens ledarskap.

En nedbrytning av olika ledarstilar och forskning bakom dem. Sedan råd om vilket ledarskap du vill ha när, med ett fokus om vart samhället är på väg när robotarna tar över de enkla uppgifterna.

Fokus sätts på att skapa kreativa arbetsplatser som lockar till sig de bästa medarbetarna. Och vänder på tankar om vad en chef ska göra och kanske också på vem som passar en chef. 

Mord till middagen

En svit av mordgåtor för fyra personer.

Det började med att folk diskuterade om man kunde göra ett rollspel för vuxna idag, som fungerade oavsett om man spelat innan eller inte. Och som hade en kort introduktion och inte tog för lång tid.

Hittills har Mord till middagen gett ut fyra olika mordgåtor som bevisar att det gick. Man kan också se det som exempel på en kreativ produktutveckling.

Mitt Mysterium

En serie av interaktiva barnböcker för att öka läslustan.

Efter varje kapitel får läsaren ett val om vad den vill att huvudpersonen ska göra och formar på så sätt berättelsen. Det skapar läslusta både hos barn som inte är så intresserade, men är så klart kul för alla som gillar att läsa också. 

Fyra olika sviter är på gång och en del skolor har tagit in böckerna med stor uppskattning.