Vardagen har återvänt!

Så vad kan man göra för att jobblivet ska bli lite bättre 2020?

Här är min lista över topp fem favoriter som jag tänker att i alla fall gör min vardag med rolig:

1. Varje morgon på den korta vägen från spårvagn till kontor har jag min playlist med signaturer för jobbdagen, det är fylld med förfestmusik och får mig att dansa in till kontoret.

2. Fika vid fikabordet, minst en gång per dag, för att min hjärna behöver en paus. Kaffe vid skrivbordet är najs, men att inte prata jobb med kollegan är nyttigt och även när vi över kaffet pratar jobb. Jobbar jag hemifrån tar jag en videofika.

3. Träna minst 150 minuter i veckan och göra det tufft. Se till att jag svettas ut frustration och så stärker det min sömn. Det är lätt nu, men rytmen ska sitta kvar efter sportlovet.

4. Ett powerplagg den dag jag ska prestera, behöver inte vara en dressad helhet, jag har powerstrumpor som ger mig en självförtroendeboost, men som ingen annan ser.

5. Varje torsdag pausar jag och är någon kollega inne pausar jag dem också och ser ett klipp från min favorithumorgrupp, så vi får skratt i vardagen.

Sedan är jag en stark förespråkare för att fredagen ska sluta med att man firar av veckan och skuttar hem hög på de framgångar man haft!

Dela artikeln