Vi behöver ses efter sommaren! Men kanske fortfarande med social distans…

I mars preppade vi stora paket för att sälja nu om höstens kick-offer, i juni la vi det i en låda och tittade på nya digitala kick-offer. Men hur har ni gjort?

Förlåt om jag raljerar lite, men jag tror inte att det kommer räcka med att göra samma sak, fast filma det. Jag tror inte det kommer fungera att köra hela hösten utan att få den energi som en bra kick-off kan ge.

Mitt bästa knep är att titta över allt, ta samma moment, men designa om den. Jag skulle nu titta på kick-offlådor att skicka ut så man får något fysiskt (gärna fikabröd på något sätt), hur man gör bästa grupprummen online och att ha en programledare som man tar in för sin kick-off. Och så att man inte ska tro att man kan allt själv….

Vad tänker du, ska det bli skönt att slippa kick-off i höst? Kommer du sakna det hur mycket som helst? Och om den blir digital, är det något du bävar för eller ser fram emot?

Dela artikeln