Mail att spara för en tråkig dag

Har du det bra?

Klicka det här som oläst i så fall och ta och läs det en dag som är så där mörk och skräp! (eller för dig här på hemsidan – lägg en länk i kalendern för att läsa det här en dag som det ser ut som du kommer ha tråkigt på jobbet)

Det är okej, alla dagar kan inte vara perfekta
Ibland känns det som att jobbet regnar och inte på något bra sätt. Dessa dagar vill vi att du ska veta att du inte är ensam i världen om att känna så. Vi vill också ge dig ett par tips som vi hoppas på kan muntra upp.

Var inte rädd för att göra fel
Kanske är ni rädda att göra fel, det är inget farligt i de flesta jobben att göra lite fel och att göra fel kan vara fantastiskt kul att träna på. Här är ett tips på hur ni kan öva det själva, det går lite snabbt och ni kanske gör fel… och gör ni fel har ni lyckats!

Vad sägs om att gömma ett påskägg
Göm ett ägg med godis, eller gör något annat bus, vi lovar att du kommer ha ett glatt leende bara av att göra det, men också att den som hittar det får en glad överraskning. Vi har sett det mesta från texter längst ned på långa mail som lovar en bulle till den som lästa allt, till skattjakter på kontor, hemliga lappar med uppmuntran eller arbetsplatsen där alla en morgon gav komplimanger åt Jonas, för Jonas kollega hade skickat ett mail dagen innan och bett om det så att Jonas skulle muntras upp.

När dansade du senast?
Gå ut från jobbet, sätt på lite musik, dansa och gör entré igen. Kanske håll fem minuters jobbdisco på fika rasten. Eller pröva danceoke (det är när du väljer en video som ni alla dansar med till, vi rekommenderar Eurovision för härliga danser som får alla att skratta).

Vad har du på dig?
Har du prövat att klä dig för glädje? För vissa är det att dressa upp sig som gäller, andra vill ha lite färg och någon kanske ska pröva med semesterplagget. Det händer spännande saker med oss när vi byter kläder. Testa imorgon att välja med omsorg de plagg som får dig att känna dig som gladast, kaxigast eller bara helt enkelt så snygg som möjligt.

Och ta en paus
Ta en fika, kanske en varm dryck du älskar och koppla av. Ring oss och boka en fika via video om du känner dig ensam.

Dela artikeln